0
Your Cart
Σώμα
Θεραπείες Σώματος

Θεραπεία για σύσφιξη σώματος υψηλής αποτελεσματικότητας με βάση τα εκχυλίσματα από εσπεριδοειδή από τη Σικελία. Συνδυάζεται με τεχνολογίες για πιο άμεσα αποτελέσματα.
Κόστος: 40€-60€
Διάρκεια: 60′

Θεραπεία που ενυδατώνει και δίνει ελαστικότητα στην περιοχή λαιμού και ντεκολτέ, ευνοεί την καλύτερη φυσική σταθερότητα του στήθους και συσφίγγει όλη την περιοχή. Ιδανική θεραπεία μετά από απώλεια βάρους. Εφαρμόζεται και κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και θηλασμού. Διαφορετικά μπορεί να συνδυαστεί με τεχνολογίες.
Κόστος: 40€-60€
Διάρκεια: 60′

Θεραπεία που προλαμβάνει την εμφάνιση των ραβδώσεων που ξεκινούν στην εφηβεία, την εγκυμοσύνη και τις διακυμάνσεις βάρους, ενώ παράλληλα δρα θεραπευτικά και σε ήδη υπάρχουσες. Εφαρμόζεται και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού. Διαφορετικά μπορεί να συνδυαστεί με τεχνολογίες.
Κόστος: 40€-60€
Διάρκεια: 60′

Εξειδικευμένη αντικυτταριτιδική θεραπεία που βασίζεται σε ειδική έρευνα για άτομα που υποφέρουν από καθημερινό στρες και δημιουργούν επίμονη κατακράτηση, η οποία αυξάνεται κατά το τέλος της ημέρας. Συνδυάζεται με τεχνολογίες.
Κόστος: 40€-60€
Διάρκεια: 60′

Η απόλυτη θεραπεία για:

  • λείο και σφριγηλό δέρμα
  • πλούσια τροφή για το δέρμα
  • αποτοξίνωση των ιστών
  • στοχευμένη στρατηγική κατά της γήρανσης του δέρματος
  • καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
  • λιποδιάλυση και σύσφιξη
  • λιπογλυπτική και ανόρθωση γλουτών

Κόστος: 50€
Διάρκεια: 60′

Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο Ινστιτούτο πρέπει να επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, διότι λειτουργούν προσθετικά στο αποτέλεσμα. Μάλιστα, σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης φτάνεις πολύ γρήγορα στο στόχο σου!
Τεχνολογίες για το σώμα

Η πρεσσοθεραπεία είναι μια ακίνδυνη μέθοδος για λεμφική αποσυμφόρηση, η οποία έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει το κυκλοφορικό σύστημα για την ταχύτερη αποτοξίνωση και χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία των κάτω άκρων που είναι ευάλωτα στα κυκλοφορικά προβλήματα, με αποτέλεσμα τα πρησμένα πόδια να έχουν βρει τη λύση τους.
Κόστος: 10€-20€
Διάρκεια: 10′-45′

Μέσω της εφίδρωσης πετυχαίνουμε ένα άριστο αποτέλεσμα στην κατακράτηση αλλά και στην γενικότερη αποτοξίνωση του οργανισμού. Τα αποτελέσματα της χρήσης της θερμοκουβέρτας είναι η τοπική αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και της θερμοκρασίας του σώματος, η μυϊκή χαλάρωση, η μείωση του πόνου, η αντιμετώπιση χρόνιων φλεγμονών και οιδημάτων αλλά και η γενική χαλάρωση και ευεξία του σώματος. Συνδυάζεται με πολλές θεραπείες.
Κόστος: 10€ -60€
Διάρκεια: 10′- 20′

Η εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων επιφέρει την τοπική θέρμανση των ιστών και οδηγεί στην αποδόμηση του λίπους σε γλυκερίνη και λιπαρά οξέα. Η θέρμανση οδηγεί επίσης στη συρρίκνωση των ινών κολλαγόνου που συγκρατούν τα συσσωματώματα λίπους και η παραγωγή νέου κολλαγόνου οδηγεί σε σφικτό και λείο δέρμα, χωρίς ουλές και σημάδια.
Κόστος: 40€
Διάρκεια: 45′

Το μασάζ κενού (VACUUM) είναι ένας τύπος μασάζ που χρησιμοποιείται για τη γλυπτική του σώματος, τη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους.
Κόστος: 40€
Διάρκεια: 45′

Θεραπεία για σμίλευση του κοντούρ του σώματος και κυρίως των γλουτών. Λειτουργεί σαν βιονικό χέρι, ακολουθεί τις λεμφικές οδούς και πάντα συνδυάζεται με άλλες τεχνολογίες για καλύτερα αποτελέσματα.
Κόστος: 40€
Διάρκεια: 45′

Η θεραπεία αυτή βασίζεται στη χρήση εστιασμένων υπερήχων για να βελτιωθούν οι ρυτίδες στο σώμα, ραγάδες και χαλάρωση. Ιδανικά συνοδεύεται με προϊοντικές θεραπείες.
Κόστος: 40€
Διάρκεια: 45′

Τα κύματα υπερήχου στη θεραπεία του Cavitation είναι χαμηλής συχνότητας, δημιουργούν μικροφυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα και στη συνέχεια με τη βοήθεια του φαινομένου της σπηλαίωσης, διογκώνονται και “εκρήγνυνται” προκαλώντας τη διάσπαση της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων. Το λίπος υγροποιείται και αποβάλλεται με φυσικό τρόπο από τον οργανισμό ενώ ταυτόχρονα προκαλείται απόπτωση των λιποκυττάρων και στοχευμένη λιπόλυση. Η θεραπεία συστήνεται για τις περιοχές της κοιλιάς, των μηρών, των γλουτών, των χεριών και το εσωτερικό μέρος των γονάτων.
Κόστος: 40€
Διάρκεια: 45′