0
Your Cart
Make up

Μαζί θα βρούμε το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας, συνδυάζοντας τις προτιμήσεις σας, με τα χρώματα της διακόσμησης του γάμου, της ανθοδέσμης σας αλλά και τη γεωμετρία του προσώπου σας. Μία τόσο σημαντική στιγμή της ζωής σας μπορεί να την αναλάβει μόνο ένας επαγγελματίας. Αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει ένα νυφικό μακιγιάζ είναι η αντοχή του σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, αλλά και της γαμήλιας δεξίωσης.
Ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό στο μακιγιάζ νύφης, είναι να αναδεικνύει τα φυσικά χαρακτηριστικά σας, να σας μετατρέπει στην πιο λαμπερή εκδοχή σας, χωρίς όμως να φαίνεται ξένο επάνω σας.
Το σωστό νυφικό μακιγιάζ που διαρκεί, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη χρήση επαγγελματικών και επώνυμων προϊόντων.
Κόστος: 180€
Διάρκεια: περιλαμβάνει 1 πρόβα + το μακιγιάζ της ημέρας του γάμου + 1 ακόμη

Το βραδινό επαγγελματικό μακιγιάζ είναι πιο δυναμικό και λίγο πιο glam. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για τη βραδινή σας έξοδο, είτε αυτή αφορά επαγγελματικό δείπνο, ρομαντικό δείπνο ή διασκέδαση με φίλους.
Φυσικά, είναι το ιδανικό και για όλες εκείνες τις πραγματικά ιδιαίτερες περιπτώσεις που χρειάζεστε ένα μακιγιάζ για βάπτιση, για ένα πάρτυ ή για να γιορτάσετε μία επέτειο με σκοπό να αναδείξουμε τη φυσική σας ομορφιά, ώστε να μαγνητίσετε τα βλέμματα όλων.
Κόστος: 30€-50€
Διάρκεια: 30′-60′

Προσωπικό μακιγιάζ για όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να μάθουν να μακιγιάρονται μόνες τους. Αναλύουμε τη μορφολογία και χρωματολογία του προσώπου σας, σας δείχνουμε κανόνες φωτοσκίασης που θα αναδείξουν τα φυσικά σας χαρακτηριστικά και θα υποσκιάσουν τις ατέλειες. Σας καθοδηγούμε στη σωστή χρήση των ήδη υπαρχόντων προϊόντων μακιγιάζ που έχετε στο νεσεσέρ σας αλλά και στο ποια πινέλα σας είναι απολύτως απαραιτητα.
Κόστος: 25€
Διάρκεια: 60′

Το Lash lift είναι η κατάλληλη θεραπεία για όσες γυναίκες θέλουν να δώσουν ένα έξτρα 5boost στις βλεφαρίδες τους, αλλά και για εκείνες που προτιμούν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα σε σχέση με τα extensions.
Πρόκειται για μια τεχνική θρέψης των φυσικών βλεφαρίδων, αφού εφαρμόζεται κερατίνη, μια ουσία που βοηθάει στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων.
Με την εφαρμογή του Lash lift, οι βλεφαρίδες παίρνουν μια ελαφριά κλίση προς τα πάνω, δείχνοντας πιο πυκνές και πλούσιες.
Για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, μπορεί να γίνει βαφή των βλεφαρίδων, δίνοντας το εφέ της μάσκαρας.
Κόστος: 50€ (lift + θεραπεία κερατίνης + βαφή)
Διάρκεια: 60′

Το brow lamination ή όπως αλλιώς ονομάζεται η ανύψωση των φρυδιών, είναι μια νέα ημιμόνιμη θεραπεία εναλλακτική του microblading. Σου επιτρέπει να ανυψώσεις τις φυσικές τρίχες των φρυδιών δημιουργώντας το επιθυμητό σχήμα με ένα γεμάτο και πλούσιο φρύδι, καλύπτοντας διάφορα κενά με αρκετά φυσικό και όχι μόνιμο αποτέλεσμα. Προτείνεται να μην έχετε ψαλιδίσει τις φυσικές σας τρίχες για περίπου 1,5 μήνες πριν την διαδικασία με σκοπό να έχετε πιο έντονα αποτελέσματα.
Κόστος: 30€ (περιλαμβάνει σχηματισμό + lift + βαφή + θεραπεία)
Διάρκεια: 30′

Το Microblading, απευθύνεται σε όσες επιθυμούν να διορθώσουν το σχήμα των φρυδιών τους είτε έχουν πτώση τριχών λόγω κάποιας πάθησης. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι πως αν εφαρμοστεί υπό κατάλληλες προϋποθέσεις το αποτέλεσμα δείχνει αρκετά φυσικό. Με την τεχνική microblading, η εμφύτευση των χρωστικών στην επιδερμίδα, γίνεται μ’ ένα χειροκίνητο πενάκι που στην άκρη του προσαρμόζεται μια αποστειρωμένη λεπίδα. Η λεπίδα αποτελείται όχι από μία, όπως στο κλασσικό ημιμόνιμο μακιγιάζ, αλλά από 18 λεπτές βελόνες στην σειρά. Με απαλή πίεση γλιστράει πάνω στο δέρμα εμποτίζοντας το με υποαλεργικές χρωστικές ουσίες, σχηματίζοντας πολλές λεπτές γραμμές. Οι χρωστικές πρέπει να εισχωρούν στην ανώτερη στιβάδα του δέρματος, μόνο τότε θα είναι φυσικό το αποτέλεσμα. Όταν υπάρχει αρκετή αραίωση ή ολική αλωπεκία της περιοχής, το microblading από μόνο του σαν τεχνική δεν αρκεί για να έχουμε ένα γεμάτο φρύδι. Θα πρέπει να συνδυαστεί με κάποια ακόμα τεχνική του ημιμόνιμου μακιγιάζ όπως “Ελαφρά Σκίαση”, ώστε να μην δημιουργεί την αίσθηση του άδειου φρυδιού. Το Microblading δεν επιτρέπεται σε περιοχές με αλλοίωση δέρματος, μελάνωμα, έρπη, λειχήνες, λεύκη, ψωρίαση, σε άτομα με βηματοδότη, σακχαρώδη διαβήτη, τάση για χηλοειδή σχηματισμούς καθώς και σε άτομα που χκάνουν λήψη αντιπηκτικών φαρμάκων. Επίσης δεν επιτρέπεται στην περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού. Το Microblading κρατάει από έξι μήνες έως 2 χρόνια.
Κόστος: 50€-200€
Διάρκεια: Ανάλογα την περίπτωση

Η τέχνη του ημι-μόνιμου μακιγιάζ είναι μοναδική υπηρεσία ομορφιάς γιατί τονίζει τα φυσικά χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας, διορθώνει τυχόν ατέλειες, δίνει χρώμα φρεσκάδα στο πρόσωπο και παρέχει ξεγνοιασιά από το καθημερινό μακιγιάζ.

Εφαρμόζεται σε μάτια, χείλη και φρύδια, τονίζοντας τα φυσικά χαρακτηριστικά. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 1 με 3 χρόνια, αλλά εξαρτάται από:

  • τον βαθμό της έκθεσης στον ήλιο
  • την λιπαρότητα του δέρματος

Συστήνεται κάθε 12-18 μήνες να γίνεται ανανέωση του ημιμόνιμου μακιγιάζ για να διατηρείται το αποτέλεσμα.
Κόστος: 50€-200€
Διάρκεια: Ανάλογα την περίπτωση

Κόστος: 15€ (περιλαμβάνει θεραπεία)
Διάρκεια: 20′

Κόστος: 15€ (περιλαμβάνει θεραπεία)
Διάρκεια: 20′

Κόστος: 40€-60€-90€
Διάρκεια: 45′-90′

Με βάση τη μορφολογία και χρωματολογία του προσώπου σας, έχουμε τις πιο ιδανικές προτάσεις για μακιγιάζ με επαγγελματικά προϊόντα που ικανοποιούν όλα τα γούστα!