Αρχικη / Blog
RSS

Blog

Αποκτησε χωρις ηλιο, το μαυρισμα που παντα ονειρευοσουν!
Και ποια δεν λατρεύει την υπέροχη χρυσαφένια επιδερμίδα! Η bronze επιδερμίδα, είναι ο νούμερο ένας στόχος του καλοκαιριού, όμως η έκθεση στον ήλιο, κρύβει πολλούς κινδύνους για την υγεία μας, αφού οι υπεριώδεις ακτίνες είναι ο κύριος υπαίτιος για την πρόωρη γήρανση του δέρματος και την εμφάνιση δερματικών παθήσεων.
Sea shell massage
Το μασάζ με κοχύλια είναι μια ολιστική προσέγγιση, εμπνευσμένη από αρχαίες φυσικές τεχνικές μασάζ των κατοίκων των νησιών του Ειρηνικού Ωκεανού. Είναι ένα μασάζ το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην υγεία σας, καθώς σας ξεκουράζει από διάφορους μυοσκελετικούς πόνους, να σας ανανεώσει και να σας χαρίσει ζωντάνια και ευεξία. Για 3 συνεδρίες 70€
Hot Stone massage
Το hot stone massage, το δημοφιλέστατο σε όλο τον κόσμο πλέον μασάζ, το οποίο «χαϊδεύει» την ψυχή και το σώμα, είναι μία μέθοδος που συνδυάζει τα οφέλη των τεχνικών του μασάζ και των ιδιοτήτων των ηφαιστειακών πετρών. Μια εξωτική θεραπεία χιλιετιών, η οποία απελευθερώνει τη συσσωρευμένη ενέργεια από τα σημεία chakra του σώματος συνδυάζοντας θερμές ηφαιστειακές πέτρες και αιθέρια έλαια.
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΝΥΧΟΜΥΚΗΤΙΑΣΗΣ ΜΕ ΦΩΣ
Η πιο σύγχρονη μέθοδος για την αντιμετώπισή της ονυχομυκητίασης είναι η θεραπεία με το φως γιατί έχει τη δυνατότητα να θεραπεύει το μύκητα που βρίσκεται κάτω από το νύχι χωρίς να προκαλεί βλάβες τόσο στην επιφάνειά του όσο και στο δέρμα γύρω από αυτό.
ΟΝΥΧΟΜΥΚΗΤΙΑΣΗ
Οι μύκητες στα πόδια και τα νύχια, ή όπως ιατρικά αποκαλούνται "ονυχομυκητίαση" συνιστούν μια αρκετά σοβαρή απειλή για την υγεία, στα προχωρημένα στάδια της ασθένειας. Η παρατεταμένη μη θεραπεία της ασθένειας μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις, αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα και επιδείνωση των χρόνιων παθήσεων.
ΚΡΙΟΛΥΠΟΛΥΣΗ
Με τη μέθοδο της κριολυπόλυσης το τοπικά συσσωρευμένο λίπος, που αντιστέκεται σθεναρά σε δίαιτες και άσκηση, γίνεται παρελθόν εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα με τη δύναμη του ψύχους. Η θεραπεία ενδείκνυται για άτομα που είναι αδύνατα ή με σταθερό βάρος χρόνια τώρα ,έχουν δοκιμάσει τα πάντα αλλά το τοπικό παχάκι στην κοιλιά ,στο γλουτό ,στο ψωμάκι...δεν υποχωρεί !
ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΥΦΕΣ
To BeautyK’s προτείνει απολαυστικές θεραπείες ομορφιάς που παρέχουν υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα ξεκουράζουν και αναζωογονούν την μέλλουσα νύφη ώστε την ημέρα του γάμου της πραγματικά να ακτινοβολεί.
Ανοιξη και αποτοξινωση
Ετοιμαστείτε για την άνοιξη και τις εξοχικές εκδρομές καθαρίζοντας τον οργανισμό σας από τις τοξίνες του χειμώνα και φροντίζοντας τον, ώστε να έχει περισσότερη ενέργεια, μειωμένα αλλεργικά συμπτώματα, καλύτερη πέψη, καλύτερο ύπνο και πιο καθαρό δέρμα. Ώρα για spring detox!
ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΠΟΔΙ
Το διαβητικό πόδι είναι μια από τις σοβαρότερες επιπλοκές που απειλούν τα άτομα με Σακχαρώδη διαβήτη. Κάθε μισό λεπτό κάπου στον κόσμο γίνεται ένας ακρωτηριασμός εξαιτίας αυτής της σοβαρής επιπλοκής. Οι συνέπειες στην ψυχολογία και την ποιότητα της ζωής των ατόμων που υποβάλλονται σε ακρωτηριασμό είναι πολύ μεγάλες.
LONG TIME LINER
Ανανέωση !!! Τονίσετε τα φυσικά σας χαρακτηριστικά σε μεθόδους που αξίζει να επενδύσετε! Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να σηκωθεί το πρωί με τέλεια φρύδια, τονισμένα μάτια και καλοσχηματισμένα χείλη! Όλα αυτά είναι απατηλό όνειρο ? Εμεις στα "BeautyK's"χρησιμοποιούμε τη Μέθοδο LONG-TIME-LINER για Ημιμόνιμο Μακιγιάζ .